+31 (0)6-53634297 info@valksictsupport.nl

Het is dé nachtmerrie voor iedere ondernemer: de harddisk is gecrasht en nu blijkt dat de backup niet goed was ingeregeld…Wat nu? En wat als uw apparatuur wordt gestolen? De kans dat u dan uw gegevens nog terugziet, is minimaal…Een groot risico! En dan nog niet te denken welke gegevens er op straat liggen.

Hierin kunnen wij u volledig ontzorgen, heeft u al een centrale opslag voor uw bestanden dan kunnen wij kijken wat hiervoor de beste backup oplossing is. Het is zelfs mogelijk dat wij de controle en conditie van de backup volledig voor u in de gaten houden. Zo kan u met een gerust hart er vanuit gaan dat dit wel goed is geregeld.

Steeds vaker helpen wij ondernemers om de overstap te maken naar een oplossing zoals OneDrive. De data wordt dan in de cloud opgeslagen en is dan vanaf elke plek voor u beschikbaar. Met deze oplossing krijg je meteen ook de mogelijkheid om heel snel een van de vorige versies van een bestand snel weer terug te plaatsen. Daarbij is de data goed beveiligd door middel van versleuteling, en is alles geregeld op gebied van beveiliging. Deze oplossing is conform de GDPR en AVG richtlijnen.