+31 (0)6-53634297 info@valksictsupport.nl

Laat ICT voor u werken!

Als ondernemer wilt u graag op elke locatie kunnen werken. Waar u ook bent, u moet direct toegang hebben tot uw documenten en andere gegevens.

Daarnaast moet uw apparatuur altijd up-to-date en ook goed beveiligd zijn. Hiermee gaan wij u helpen.

Wij staan voor u klaar!

Bedrijven, ZZP’ers of particulier: iedereen kan bij ons terecht.

Websites

Het ontwerpen, bouwen en hosten van websites is ook een zeer belangrijk onderdeel van  onze dienstverlening. Heeft u nog geen website dan ontwerpen en bouwen wij deze graag voor u.

Backup

Het is dé nachtmerrie voor iedere ondernemer: de harddisk is gecrasht en nu blijkt dat de backup niet goed was ingeregeld…Wat nu? En wat als uw apparatuur wordt gestolen? De kans dat u dan uw gegevens nog terugziet, is minimaal…Een groot risico! En dan nog niet te denken welke gegevens er op straat liggen.

Cloud diensten

De ontwikkeling rondom het online werken is de afgelopen jaren zo enorm verbeterd dat het voor iedere ondernemer enorm interessant is om hiermee aan de slag te gaan.

Uitvoering

Voor veel organisaties is een full-time systeembeheerder vaak te duur en ook vaak onnodig. Als de ICT omgeving goed is opgezet vereist dit ook niet veel onderhoud. Ik kan uw ICT omgeving zo inrichten dat deze weinig onderhoud nodig heeft.

Advies

Soms vraagt u zich af: voldoet mijn huidige ICT oplossing nog wel? Wordt deze optimaal ingezet, moet ik misschien uitbreiden of kan het juist efficiënter en goedkoper?